Prajituri

Cataif cu fulgi de porum

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi se toarna siropul fierbinte format

ingrediente

   fulgi de porumb sau fidea coapta
   o cana zahar
   1 pahar mic apa
   1 pachet de frisca
   preferabil vegetala

mod de preparare

In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi se toarna siropul fierbinte format din apa si zahar. Se lasa la racit si apoi se orneaza cu frisca
Se serveste taiata patratele dupa ce a fost lasata cel putin o ora la frigider
Incearca si Briose cu Bounty
Daca ti-a placut reteta noastra "Cataif cu fulgi de porum" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite