Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga coaja de lamaie, untul moale si faina. Aluatul nu se framanta prea mult pentru a ramane fraged. Se pune in folie alimentara si se da la rece pentru 20-30 minute.
Crema:
Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina, zeama de la citrice si coaja acestora data pe razatoare.
Asamblarea:
Se ung formele de tarte cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se garnisesc cu aluat, apoi se umplu cu crema de citrice. Se coc in cuptorul deja incalzit, pentru 25-30 minute.
Citrus tarts se lasa sa se raceasca, se scot din forme si se decoreza cu ciocolata topita sau frisca. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe