Prajituri

Reteta culinara Cornete umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Pica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de mo

ingrediente

   2 oua
   5 linguri zahar
   100 ml lapte
   1 lingurita bicarbonat de amoniu
   zeama de lamaie
   faina cat cuprinde

mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale.


Se intinde in foaie subtire si se taie in fasii lungi cu care se imbraca apoi formele de cornete. Se coc 15-20 minute. Se scot de pe cornete cat sunt calde.





Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema dorita, cu budinca sau cu frisca.
Se pot decora cu ciocolata topita.


Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights


Alte retete recomandate:

Incearca si Prajitura cu prune si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite