Prajituri

Reteta Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru a prepara aceasta reteta de negresa sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, alune, zahar, ciocolata rasa, cacao, ou, ulei, praf de copt, bicarbonat, kefir, sirop de ciocolata.

ingrediente

   260 g faina
   60 g alune
   60 g zahar
   40 g ciocolata rasa
   2 linguri cacao
   2 lingurite praf de copt
   1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
   1 ou
   80 ml ulei
   125 ml sirop de ciocolata
   180 ml kefir

mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Faina se amesteca cu praful de copt, bicarbonatul, cacaua, alunele si ciocolata rasa.



Ouale se bat cu uleiul, kefirul si siropul de ciocolata pana devin spuma, apoi, se adauga faina.



Aluatul se pune in forme si se coace 20-25 minute.


Se poate servi dupa ce s-a racit.



Alte retete recomandate:



Placinta cu mere



Pasca cu smantana



Lapte de pasare

Incearca si Tarta aromata cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.