Prajituri

Reteta Pandispan cu portocale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
florin_moga postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pandispan cu portocale este un desert pufos si poate inlocui reteta de chec. Pentru aceasta reteta ai nevoie de: ulei, zahar, praf de copt, oua.

ingrediente

   ¾ pahar de suc de portocale
   1/3 pahar ulei
   1 ½ pahar zahar
   1 lingurita praf de copt
   2 pahare faina
   6 oua
   1 lingurita coaja de portocale

mod de preparare

Pandispan cu portocale se poate face cand vrei ceva dulce si rapid. Se face un amestec pentru pandispan din ulei, suc de portocale, galbenusuri si 1 pahar de zahar. Se adauga treptat faina si praful de copt, amestecand constant. Se toarna intreaga compozitie obtinuta intr-o tava de chec unsa cu unt si faina iar apoi se introduce la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu.




Se lasa in cuptor pana se raceste iar inainte de servire se pudreaza cu zahar.


Pandispanul cu portocale este potrivit pentru o gustare dulce sau langa un pahar cu lapte.

Incearca si Placinta cu mere, de post
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.