Prajituri

Reteta Pandispan vesel cu prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
MariaAntonie postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pandispanul vesel cu prune este un desert delicios si nutritiv, dar si o gustare ideala, alaturi de un ceai fierbinte sau o cafea aburinda.

ingrediente

   8 oua
   300g zahar
   300g de faina
   8 linguri ulei
   un plic zahar vanilat
   un kg prune

mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile cu un praf de sare, dupa care se adauga zaharul si se amesteca in continuare. Se mixeaza galbenusurile cu 8 linguri de ulei puse una cate una, dupa care se adauga zaharul vanilat, faina turnata in ploaie si se amesteca incet. Peste compozitia de galbenusuri se pun albusurile si se amesteca de sus in jos, pana se incorporeaza incet. Se spala bine prunele, se scot samburii si se taie in jumatate. Se tapeteaza tava cu unt si faina. Se toarna compozitia in tava. Se adauga prunele si se da la copt aproximativ 30 minute.


Pandispanul cu prune se serveste rece si optional se pudreaza cu zahar vanilat.

Incearca si Prajitura cu branza si iaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan vesel cu prune" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.