Prajituri

Reteta culinara Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
gabytza_gaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pasca fara aluat (reteta video)"
 
Pasca cu ciocolata este o prajitura care nu trebuie facuta neaparat de Paste, ci se poate face cu usurinta in orice perioada a anului si oricand aveti pofta de ceva dulce.

ingrediente

Aluat:
   300 g faina
   2 linguri zahar
   1 lingura margarina
   1 ou
   jum de lingurita sare
   10 g drojdie
   umplutura
   600 g branza de vaci
   1 ciocolata
   3 linguri cacao
   1 lingura faina
   esenta de rom
   4 oua
   100 g zahar
   2 plicuri zahar vanilat
   300 g frisca

mod de preparare

Pregatim aluatul pentru pasca:


cernem faina facem in mijloc o gaura adaugam zaharul, margarina, sarea, oul si drojdia dizolvata cu putina apa calduta. Amestecam si incepem sa framantam adaugand treptat apa pana se formeaza o coca nelipicioasa. Dam la dospit 20 min.


Umplutura de ciocolata:


Batem albusurile spuma cu zaharul dupa care adaugam frisca. Branza de vaci o amestecam cu galbenusurile, esenta, zaharul vanilat, faina, cacao si rasturnam peste compozitia de albusuri. Amestecam bine si adaugam ciocolata topita.
Intindem intr-o tava (cu inel detasabil) tapetata cu hartie de copt aluatul si rasturnam umplutura peste el. Dam la cuptor la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea. Dupa dam la rece 1 ora,o scoatem din tava si putem servi.
Putem sa servim pasca cu ciocolata si cu cirese albe facute dulceata din Camara Bunatati din Natura.

Incearca si Foi rulada pentru prajituri
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite