Prajituri

Reteta Piinisoare imbracate in bezea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata chiflele de coaja si se taie felii de 1/2 cm. Se rumenesc in unt si cind s-au racit se ung cu marmelada. Se asaza intr-o forma de portelan s

ingrediente

   4 chifle
   150 g unt ( din care 20 g pentru uns forma)
   1 pahar cu vin rosu
   1 lingura zahar
   albusuri
   150 g zahar
   2 linguri marmelada
   1/2 lingurita scortisoara

mod de preparare

Se curata chiflele de coaja si se taie felii de 1/2 cm. Se rumenesc in unt si cind s-au racit se ung cu marmelada. Se asaza intr-o forma de portelan si se stropesc cu vinul fiert impreuna cu zaharul si scortisoara. Cind au absorbit tot vinul, se pun intr-o forma unsa cu unt, acoperite cu albusurile batute spuma impreuna cu zaharul. Se dau
la cuptor pina se rumenesc albusurile.

Incearca si Mozartkugeln
Daca ti-a placut reteta noastra "Piinisoare imbracate in bezea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.