Prajituri

Reteta Prajitura cu caise si mac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se cerne faina. O lingura de zahar, drojdia sfaramata, 75 ml lapte caldut se amesteca. Se adauga faina si se lasa 30 min la dospit. 2 linguri zahar,

ingrediente

   500 g faina
   280 g zahar
   un cub drojdie
   150 ml lapte
   200 g unt
   6 oua
   500 g mac
   100 g stafide
   250 ml chefir
   750 g branza de vaci
   2 plicuri budinca de vanilie
   praf
   un kg caise din compot
   coaja rasa de lamaie

mod de preparare

Se cerne faina. O lingura de zahar, drojdia sfaramata, 75 ml lapte caldut se amesteca. Se adauga faina si se lasa 30 min la dospit. 2 linguri zahar, 100 g unt moale, 2 oua, restul de lapte se amesteca bine. Se lasa 30 min la dospit. Stafidele se amesteca cu macul. Se separa ouale si galbenusele se amesteca cu 100 g unt topit, chefirul, branza de vaci, 250 g zahar, praful de budinca si coaja de lamaie rasa. Se bat spuma albusele si se adauga la acesta compozitie. Se pun fructele la stors. Aluatul se intinde intr-o tava unsa cu ulei. Se pun caisele, macul si compozitia de branza. Se coace 70 min. Rece se taie felii.
Incearca si Amandina de cofetarie
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise si mac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.