Prajituri

Reteta culinara Prajitura cu foi de napolitana si rahat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
AnaAntonie postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Prajitura "Buzdugan" (reteta video)"
 
Pentru prajitura cu foi de napolitana si rahat cele cinci albusuri se freaca bine cu 200 g zahar. Aceasta reteta de prajitura cu foi este foarte simplu de realizat si este delicioasa.

ingrediente

   5 oua
   7 linguri de zahar
   o cana nuca tocata
   o bucata ciocolata amara sau cu lapte
   o cana rahat taiat bucatele mici

mod de preparare

Pentru prajitura cu foi de napolitana si rahat cele cinci albusuri se freaca bine cu 200 g zahar. Amestecul se fierbe pe aburi . In compozitie se adauga un pachet de unt avand grija sa se puna treptat. Nuca tocata, raharul, ciocolata, galbenusurile batute bine se amesteca. Cele doua amestecuri se combina intr-un castron mare.
Intr-o tava, peste hartia de copt se pune o foaie de napolitana. Amestecul se pune peste foaie, iar la sfarsit deasupra se pune alta foaie de napolitana. Prajitura se lasa la cuptor 20-30 de minute.


Prajitura cu foi de napolitana si rahat se serveste calda.




Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Incearca si Pasca impletita pentru Paste
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana si rahat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite