Prajituri

Reteta Prajitura Ibolya

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
fandepapabun postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Framantam ingredientele pentru aluat si coacem 2 foi. Din 4 oua coacem piscotul in mod traditional. Il umplem cu urmatoarea crema: fierbem 3 linguri d

ingrediente

Pentru aluat:
   30 dkg faina
   7 dkg untura
   4 dkg zahar
   1 dkg bicarbonat de amoniu
   1 ou
   1 lingura cacao
   Putin lapte
Pentru crema:
   3 linguri faina
   4 dl lapte
   1 plic zahar vanilat
   10 dkg unt
   10 dkg zahar pudra
Pentru glazura:
   10 dkg zahar
   Â½ dl apa
   1 dkg praf de cacao
   4 dkg unt

mod de preparare

Framantam ingredientele pentru aluat si coacem 2 foi. Din 4 oua coacem piscotul in mod traditional. Il umplem cu urmatoarea crema: fierbem 3 linguri de faina, 4 dl de lapte si 1 plic de zahar vanilat, batem spuma 10 dkg de unt si 10 dkg zahar pudra si amestecam cu crema fiarta. Glazura: fierbem 10 dkg de zahar, ½ dl de apa si 1dkg praf de cacao, dupa racire adaugam 4 dkg de unt si acoperim prajitura.
Alte prajituri recomandate:





Negresa prajitura


Prajitura alba ca zapada
Incearca si Prajitura cu caise
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Ibolya" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.