Prajituri

Reteta Prajitura Lia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
essy estera 7237 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat albusurile de la 4 oua adaugindu-se treptat 5 linguri de zahar si un virf de cutit de bicarbonat stins in zema de lamaie. Galbenusurile se adau

ingrediente

   100 gr.unt
   150 gr. zahar
   150 gr. nuci macinate
   10 biscuiti
   1 lingura cacao
   150 gr. stafide
   coaja rasa de la o lamaie. Pt. aluat - 4 oua
   5 linguri de zahar
   bicarbonat
   4 linguri faina si 5 linguri ulei

mod de preparare

Se bat albusurile de la 4 oua adaugindu-se treptat 5 linguri de zahar si un virf de cutit de bicarbonat stins in zema de lamaie. Galbenusurile se adauga apoi pe rind dupa care 4 linguri de faina si 5 linguri de ulei. Se pune totul in tava unsa si tapetata cu faina si se da la copt la foc potrivit.Dupa ce s-a copt se lasa la racit apoi se unge cu marmelada acrisoara de caise dupa care se pune peste urmatoarea crema: 100 gr.unt frecat cu 150 gr.zahar, 150 gr.nucimacinate,
10 biscuiti sfarimati, 1 lingura cacao,
150 gr.stafide, coaja rasa de la o lamaie,
esenta de rom dupa gust.
Peste crema se poate pune glazura de ciocolata.

Incearca si Cheesecake cu ciocolata si stafide
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Lia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite