Prajituri

Prajitura Lia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
essy estera 7237 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat albusurile de la 4 oua adaugindu-se treptat 5 linguri de zahar si un virf de cutit de bicarbonat stins in zema de lamaie. Galbenusurile se adau

ingrediente

   100 gr.unt
   150 gr. zahar
   150 gr. nuci macinate
   10 biscuiti
   1 lingura cacao
   150 gr. stafide
   coaja rasa de la o lamaie. Pt. aluat - 4 oua
   5 linguri de zahar
   bicarbonat
   4 linguri faina si 5 linguri ulei

mod de preparare

Se bat albusurile de la 4 oua adaugindu-se treptat 5 linguri de zahar si un virf de cutit de bicarbonat stins in zema de lamaie. Galbenusurile se adauga apoi pe rind dupa care 4 linguri de faina si 5 linguri de ulei. Se pune totul in tava unsa si tapetata cu faina si se da la copt la foc potrivit.Dupa ce s-a copt se lasa la racit apoi se unge cu marmelada acrisoara de caise dupa care se pune peste urmatoarea crema: 100 gr.unt frecat cu 150 gr.zahar, 150 gr.nucimacinate,
10 biscuiti sfarimati, 1 lingura cacao,
150 gr.stafide, coaja rasa de la o lamaie,
esenta de rom dupa gust.
Peste crema se poate pune glazura de ciocolata.

Incearca si Prajiturele de bere
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Lia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite