Prajituri

Reteta Prajitura Raphaelo

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Simonici postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat albusurile pana devin tari se pun zaharul, galbenusurile si faina, apoi uleiul si praful de copt. Se pune blatul la cuptor. Pentru a vedea can

ingrediente

   5 oua
   250 gr zahar
   300 gr faina
   5l g ulei
   1 praf copt crema : 100 ml lapte
   200 gr smintana
   3 linguri de faina
   un pachet unt
   250 gr zahar pudra
   nuca de cocos

mod de preparare

Se bat albusurile pana devin tari se pun zaharul, galbenusurile si faina, apoi uleiul si praful de copt. Se pune blatul la cuptor. Pentru a vedea cand este gata, se infinge o scobitoare, iar daca nu s-a lipit coca de scobitoare inseamna ca este gata.
Crema: 100 ml lapte si 200 gr smintana se fierb cu 3 linguri de faina si apoi se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, se amesteca un pachet de unt cu 250 gr zahar pudra. Dupa ce s-a topit zaharul, se amesteca cu compozitia lasata la rece, amestecandu-se cate putin sa nu se taie. Se pune crema obtinuta pe pandispan si apoi se presara nuca de cocos.
Incearca si Briose de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Raphaelo" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.