Prajituri

Reteta Raffaelo

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Alina_28285 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca branza cu zaharul si fulgii de nuca decocos proportii relativ egale, (zahar poate fi mai putin, depinde cat de dulce va place si din nuca de

ingrediente

   Branza Ricotta de vaca
   zahar pudra
   Nuca de cocos in cantitati egale

mod de preparare

Se freaca branza cu zaharul si fulgii de nuca decocos proportii relativ egale, (zahar poate fi mai putin, depinde cat de dulce va place si din nuca de cocos pastrati deoparte cca 100g pt a tavali bilutele).
Se fac bilute, se tavalesc prin fulgii de nuca de cocos lasati deoparte si se pun la frigider 15 min.
Incearca si Choux a la creme
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaelo" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.