Pentru inceput se prepara crema de zahar ars. Se caramelizeaza zaharul, se unge forma,intr-un vas separat se amesteca laptele,ouale,zaharul pana la om
Pentru inceput se prepara crema de zahar ars. Se caramelizeaza zaharul, se unge forma,intr-un vas separat se amesteca laptele,ouale,zaharul pana la omogenizare. Se toarna in formele deja unse cu zaharul caramelizat. Se baga la cuptor pentru 15-20 minute in functie de marimea formei.
Trecem apoi la blat. Se bat albusurile spuma. Se adauga zaharul. Se bat pana se face spuma densa. Se adauga faina. Compozitia de blat formata se pune peste crema de zahar ars si se introduce dinou la cuptor pentru 15-20 de minute. Se lasa sa se raceasca apoi se scot din forma.
Se serveste rece. Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru ca sunt la regim azi am pregatit o tocanita cu putine grasimi,iar ajutorul de nadejde a fost vasul Zepter.
Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas ZepterPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii