Pentru salam de biscuiti de post jumatatea din cantitatea de biscuiti se toaca marunt la robot iar restul cu mana in bucati mai mari. Nuca maruntita se amesteca cu biscuitii.
Separat se pune pe foc laptele de soia, se adauga cele de 3 linguri de cacao si se lasa pana la dizolvarea completa. Se adauga cafeaua fara cofeina pregatita separat si se aromatizeaza cu esenta de rom.
Se lasa la racit, apoi se adauga miere dupa. Atentie nu adaugati miere in compozitii care depasesc 40 grade Celsius pentru ca se altereaza proprietatile mierii. Se omogenizeaza pana se dizolva complet mierea si apoi se adauga biscuitii amestecati cu nuca
Se lasa compozitia obtinuta la odihnit aproximativ 30 min si apoi se ruleaza in forma de salam pudrat cu nuca de cocos. Eu pentru ca am pregatit aceasta reteta pentru picnic, am facut portii individuale :)
Salamul de biscuiti de post se serveste rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare - Bebe.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe