Bebelusi > 12 luni

Reteta Pops de Branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Softculinar postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pops de Branza este un delicios apertiv cu branza. Copii se vor bucura tare mult de acest fel de mancare, dar si la o petrecere cu adulti veti avea succes.

ingrediente

   300 grame branza feta
   1 lingura smantana
   rozmarin proaspat
   piper
   1 ou
   20 bastonase rezistente la copt
   aluat de foietaj

mod de preparare

Pops de Branza este un delicios apertiv cu branza. Copii se vor bucura tare mult de acest fel de mancare, dar si la o petrecere cu adulti veti avea succes.



Portioneaza aluatul de foietaj (dezghetat la temperatura camerei) in patrate mici, egale (aproximativ 4-5 cm).
Amesteca branza impreuna cu smantana, piperul si rozmarinul.
Aseaza in mijlocul patratelelor bastonasele iar peste ele putina compozitie (daca nu ai bastonase rezistente la coacere poti folosi orice alt tip de bastonase, pe care le vei pune dupa ce patratelele cu branza s-au copt pentru a nu se topi).
Impatureste-le apasand un pic pe margini cu furculita pentru a nu se desface in timpul coacerii.
La final unge-le cu oul batut apoi aseaza-le intr-o tava tapetata cu hartie pergament si pune-le in cuptorul preincalzit la 200gC pana se rumenesc (aproximativ 15 minute).


Pe desupra poti presara susan, mac sau cascaval ras.
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.

Incearca si Supa de zarzavat cu galuste
Daca ti-a placut reteta noastra "Pops de Branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Bebelusi > 12 luni
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.