Mancaruri cu carne

Reteta Ali Nazik

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
mihuta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pregatire:
Vinetele si ardei se coc si se curata. Pe un platou se asaza vinetele si deasupra ardeii. Se toarna pe deasupra iaurtul cu usturoi si se

ingrediente

   1 kg vinete
   1/2 kg carne de miel tocata
   10 ardei verzi
   iaurt amestecat cu usturoi si sare
   2 ls boia iute (ardei rosu iute pisat)
   3 ls unt

mod de preparare

Pregatire:

Vinetele si ardei se coc si se curata. Pe un platou se asaza vinetele si deasupra ardeii. Se toarna pe deasupra iaurtul cu usturoi si se amesteca. Carnea tocata se rumeneste separat si se pune pe deasupra. In untul topit se dizolva ardeiul rosu pisat si se toarna peste mincare.

Incearca si Ciolan afumat cu garnitura de orez salbatic cu linte si fidea
Daca ti-a placut reteta noastra "Ali Nazik" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.