Mancaruri cu carne

Reteta Anghinare umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata cele 6 anghinare. Se taie cozile, care sunt lungi. Se ia din frunzele fibroase, pana raman doar cateva, inima ei. Inauntru este si o floare

ingrediente

   6 anghinare
   proscitto crudo
   parmigiano regiano
   paine inmuiata in apa si bine scursa
   branza feliata
   1 ou
   patrunjel
   sare
   piper
   usturoi granulat
   ulei de masline

mod de preparare

Se curata cele 6 anghinare. Se taie cozile, care sunt lungi. Se ia din frunzele fibroase, pana raman doar cateva, inima ei. Inauntru este si o floare care se scoate. Ca sa nu se innegreasca le lasam sa stea cateva minute in apa cu zeama de lamaie. Se amesteca restul de ingrediente intr-un castron pana devine o compozitie omogena. Se umplu bucatile de anghinare si se aseeaza cu grija intr-o oala, se toarna si apa, se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.


Dupa fierbere se dau la cuptor pana capata o crusta frumoasa.

Se servesc calde. Alte retete recomandate:



Incearca si Piept de porc cu sos de piper
Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare umpluta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.