Mancaruri cu carne

Reteta Biftec ardelenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Feliile de carne se bat cu batatorul si se frig pe ambele parti in untura fierbinte. Ceapa taiata foarte subtire, se pune, pe foc mic in untura ramas

ingrediente

   8 felii de carne
   200 gr ceapa
   2 linguri untura
   sare
   piper
   verdeata
   1 lingurita faina
   1 pahar bulion de rosii
   1 pahar vin

mod de preparare




Feliile de carne se bat cu batatorul si se frig pe ambele parti in untura fierbinte. Ceapa taiata foarte subtire, se pune, pe foc mic in untura ramasa de la carne si se lasa la rumenit. Bucatile de carne se asaza peste un strat de ceapa, deasupra se pune alt strat de ceapa, apoi verdeata, vinul si un sos preparat din faina cu bulion de rosii, sare si piper. Se acopera vasul cu un capac si se introduce in cuptorul fierbinte, sa fiarba incet.
Se serveste cu garnitura de legume.





Alte retete culinare:





Tocanita de pui


Placinta de dovleac


Ardei umpluti
Incearca si Aripioare de pui la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec ardelenesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.