Se toaca ceapa si se pune intr-o cratita cu unt sau cu ulei, se aseaza deasupra carnea taiata felii, se acopera vasul si se lasa pe foc mic. Se toarna
mod de preparare
Se toaca ceapa si se pune intr-o cratita cu unt sau cu ulei, se aseaza deasupra carnea taiata felii, se acopera vasul si se lasa pe foc mic. Se toarna apoi pasta de rosii, dezlegata cu apa calda, se adauga usturoiul taiat, se pune sare dupa gust, apoi faina si o ceasca de apa fierbinte. Se acopera vasul si se lasa sa fiarba pina cind apa scade la jumatate. Se ia vasul de pe foc; cind carnea s-a racit, se trece prin masina de tocat. Deasupra se toarna sosul legat si trecut prin strecuratoare. Se bat ouale, se adauga laptele si se combina cu carnea tocata. Se unge o cratita cu ulei, se tapeteaza cu pesmet, se toarna compozitia si se pune vasul sa fiarba in cuptor, asezind cratita peste un vas cu apa ce clocoteste. Cind budinca s-a copt, se rastoarna pe un platou.
Se serveste cu sote de legume
Incearca si Boeuf Bourguignon
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din carne de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe