Pentru castraveti umpluti cu carne de vita si porc carnea se spala si se toaca marunt. Castravetii murati se spala, se taie la un capat si li se scoate miezul.
Pentru castraveti umpluti cu carne de vita si porc carnea se spala si se toaca marunt. Castravetii murati se spala, se taie la un capat si li se scoate miezul. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina si mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. 125 g de ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se amesteca cu carne tocata, orez fiert, marar, sare si piper. Castravetii se umplu cu aceasta compozitie, se trec prin faina cu partea pe unde s-au umplut, se aseaza in vas si se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml apa. Vasul se introduce la cuptor 15-20 minute la foc moderat. Separat, se prepara sosul: se inabusa 75 g de ceapa ramasa, morcovii si patrunjelul radacina in 50 ml ulei si 100 ml apa, se adauga restul de faina dizolvata in 50 ml apa si pasta de tomate, sare, apa ramasa si se fierbe 10 minute. Sosul obtinut se strecoara peste castraveti, se fierb impreuna 10 minute la cuptor.
Castravetii umpluti cu carne de vita si porc se servesc calzi, cu rosii si iaurt deasupra.
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatLaurențiu-Ionel de când a ”aterizat” în casa Zmelior, nu are odihnă;) Așa că acum l-am supus la noi teste;) Se pare...
Fasole verde cu ciocănele de pui la MulticookerIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii