Mancaruri cu carne

Reteta Ceafa la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, p

ingrediente

   800 g ceafa de porc
   200 ml ulei
   2 lingurite piper macinat colorat
   1 lingura mustar
   1 lingura pasta de rosii
   50 ml bere

mod de preparare

Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, pasta de rosii si berea).


Ungem carnea cu amestecul si stratificam feliile intr-un vas cu capac.


Intre feliile de carne punem rondele de ceapa si maghiran, rozmarin, tarhon – condimente verzi - dupa gust.


Punem carnea o noapte la frigider, invartim feliile de cateva ori.


Inainte de preparare presaram feliile de carne cu sare. Le prajim pe gratar impreuna cu zuchini, ceapa si cartofi in folie pana devin moi.
Alte





Pulpe de pui la cuptor


Ciulama de pui cu mamaliga


Rulada din carne tocata de pui
Incearca si Reteta de Lasagna - Reteta video
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa la gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.