Mancaruri cu carne

Reteta Chiftele de curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea de curcan se toaca, ceapa se razuieste si toate astea se amesteca cu condimentele. Se face din ele forme de pogacele si se invaluiesc cu baconu

ingrediente

   500 g carne de curcan (pulpa sau aripa)
   2 cepe
   boia de ardei dulce
   sare
   piper alb
   maghiran
   oregano
   250 g bacon feliat
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Carnea de curcan se toaca, ceapa se razuieste si toate astea se amesteca cu condimentele. Se face din ele forme de pogacele si se invaluiesc cu baconul feliat. Fasiile de bacon se prind cu o scobitoare ca sa ramane intregi in timpul friptului. Dupa asta pogacelele invaluite in bacon se frig in ulei fierbinte pana slanina devine rosie si crocanta.
Alte retete mancare recomandate





Dovlecei umpluti


Tocanita de pui


Ardei umpluti
Incearca si Cotlet de porc cu cartofi si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.