Mancaruri cu carne

Chiftelute cu pireu de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu apa si sarea pina se omogenizeaza. Se formeaza c

ingrediente

   150 gr. carne de vaca sau de porc foarte slaba
   o felie franzela uscata
   o lingura apa calda
   o lingurita suc de ceapa
   sare

mod de preparare

Se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu apa si sarea pina se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute de marime potrivita, care se fierb in aburi sau in putina apa, acoperite.
Se servesc cu pireu de cartofi si salata de ardei copti, cu sare, ulei si putin otet diluat
Incearca si Ficatei festivi
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu pireu de cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite