Mancaruri cu carne

VIDEOReteta Cordon Bleu din piept de pui - video

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 30-10-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cordon bleu este un snitel umplut cu cascaval si sunca, prajit sau copt la cuptor, cu care nu vei da gres niciodata!

ingrediente

4 portii

   1 piept de pui
   cateva felii de cascaval
   cateva felii de sunca
   sare si piper dupa gust
   2 oua
   faina si pesmet
   1 lingurita boia dulce
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Pentru inceput, bate bine carnea de pui intre doua folii de plastic, ca sa nu risti sa se rupa.

Condimenteaza apoi fiecare felie de carne cu sare si piper dupa gust.


Pune deasupra o felie de cascaval si o felie de sunca.


Ruleaza cu usor carnea si ai grija sa nu se desfaca


Pregateste trei vase, unul cu ouale batute, unul cu faina si unul cu pesmetul amestecat cu boia dulce, sare si piper.


Trece rulourile prin ou, faina, iar ou si apoi pesmet.


Pune uleiul la incins intr-o tigaie, apoi pune rulourile de pui si prajeste-le la foc potrivit.


Scoate-le apoi pe servetele de hartie si lasa-le sa se scurga de ulei


Alaturi de cordon bleu poti sa pui o salata, cartofi prajiti sau ce garnitura doresti, oricum sunt minunate!
Incearca si Cotlet de vitel in crusta de verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu din piept de pui - Reteta video" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.