Mancaruri cu carne

Reteta Cordon Vert

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se spala si se sterge cu un servet de bucatarie. Cu un cutit care taie bine se face un buzunaras celor 4 felii de carne.
Patrunjelul se toaca

ingrediente

   4 felii de carne de porc sau vitel(cca. 600 gr.)
   1 manunchi de patrunjel verde
   sare
   cascaval
   pentru pane: faina
   ou
   50 gr. alune
   1 manunchi de patrunjel verde pentru copt: unt

mod de preparare

Carnea se spala si se sterge cu un servet de bucatarie. Cu un cutit care taie bine se face un buzunaras celor 4 felii de carne.

Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu cascavalul ras si cu aceasta compozitie se umplu cele 4 felii de carne. Se prinde cu scobitori. Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina, ou batut, apoi prin alunele macinate si se amesteca in prealabil cu patrunjelul tocat. In unt fierbinte se frige pana sunt rumenite.
Se serveste acest preparat pe frunze de salata verde si garnitura dupa dorinta.
Incearca si Friptura mexicana din pulpa de porc tocata cu piper, ceapa verde si rosii "Ropa Vieja"
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Vert" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.