Mancaruri cu carne

Reteta Ficat de vitel la cuptor

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 40m 
sufletista postat de
Postat pe: 29-06-2018
Adaugă în cartea de bucate
Retete de vara

ingrediente

4 portii

   1 kg ficat de vita
   200 ml lapte
   100 ml vin rosu
   1/2 legatura usturoi verde
   1/2 legatura ceapa verde
   1 ceapa rosie
   1 ardei iute
   3 ardei gogosari
   300 g visine
   sare
   piper
   boia de ardei dulce
   100 g unt

mod de preparare

Ficatul il spalam, il curatam de pielite si il taiem in felii potrivite.


Intr-un bol adaugam ficatul si laptele, acoperim cu o folie alimentara si dam la rece 1 ora.


Scoatem ficatul din lapte, il clatim si asezam in tava.


Curatam legumele, le spalam si le taiem feliii, adaugam peste ficat.


Amestecam vinul cu condimentele si turnam in tava. Adaugam visinele, untul taiat felii, 1 cana de apa si acoperim tava cu folie de aluminiu.


Dam tava la cuptorul incalzit cca 40-50 min, cu 10 min inainte de a scoate tava din cuptor, indepartam folia.
Incearca si Dovlecei cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.