Mancaruri cu carne

Reteta Frigarui arabesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
juliet postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Carnea trebuie sa fie trecuta de 2 ori prin masina de tocat pe sita cea mai mica.
2. Puneti carnea intr-un castron, adaugati o lingura rasa din ame

ingrediente

   700 g carne tocata de miel
   1 lingura rasa amestec de condimente pentru gratare
   1 lingura pasta de susan
   1 ceapa
   1 catel de usturoi
   1 lamaie
   1 leg. coriandru
   50 ml ulei
   sare
   piper

mod de preparare

1. Carnea trebuie sa fie trecuta de 2 ori prin masina de tocat pe sita cea mai mica.


2. Puneti carnea intr-un castron, adaugati o lingura rasa din amestecul de condimente (enibahar, scortisoara, ghimbir, cuisoare, nucsoara, piper si cardamon), puneti pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandrul sau patrunjelul tocate marunt, precum si ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica.


3. Potriviti de sare, si eventual piper, daca doriti sa fie mai picant, si framantati bine ingredientele.


4. Formati cu palmele umede mici bilute se marimea unei nuci.


5. Puneti cate 3 din acestea pe un bat de frigaruie, apoi stropiti-le cu ulei.


6. Frigeti-le pe un gratar incins pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos peste tot.
Se servesc cu o garnitura de salata de varza, ceapa tocata, rosii si salata verde.
Incearca si Piept de vitel umplut
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui arabesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.