Mancaruri cu carne

Reteta culinara Friptura de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un vas mare, pe jumatate plin cu apa rece, se pune carnea de berbec, o ceapa taiata felii, telina taiata in patru si o lingura de otet. Dupa gus

ingrediente

   1 kg piept de berbec
   1 ceasca de ulei
   1 lingura de unt
   sare
   piper boabe
   1 pahar de vin alb
   usturoi
   1 lingura de verdeata tocata
   1 lingura de otet
   1 foaie de dafin
   1 ceapa
   1 telina

mod de preparare

Intr-un vas mare, pe jumatate plin cu apa rece, se pune carnea de berbec, o ceapa taiata felii, telina taiata in patru si o lingura de otet. Dupa gust, se poate adauga si o foaie de dafin. Se marineaza carnea zece ore, dupa care se scoate, se spala in apa rece si se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei, sare, piper boabe si o ceasca de apa. Se introduce in cuptorul cald si se lasa la foc potrivit. Se intoarce friptura, se adauga vinul si se continua coacerea pana cand friptura se rumeneste frumos. Cand este gata, se pune deasupra o lingura de unt si verdeata tocata.



Se serveste fierbinte, cu garnitura de legume sote.





Alte retete care contin carne:





Salata din piept pui


Piept de pui cu ciuperci


Pui cu cartofi la cuptor

Incearca si Gogonele murate umplute cu carne de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de berbec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite