Se taie ceapa potrivit de marunt, si se prajeste putin, apoi se adauga bucatile de miel. Se perpelesc si se intorc repetat de pe o parte pe alta, sa se prajeasca putin, dar avand grija sa nu se prinda de vas.
Se adauga vinul alb, cat sa acopere ceapa din vas, si se adauga usturoiul (curatat si taiat) si mirodeniile, se potriveste de sare, si se lasa sa scada. Cand a scazut, se intorc bucatile, se mai adauga vin, tot cat sa acopere ceapa si usturoiul de pe fundul vasului, si se lasa pana scade iar. Se repeta operatiunea de 2-3 ori (pana se utilizeaza tot vinul), la foc potrivit, pana se rumenesc bine bucatile si devin fragede. Bucatile se aseaza pe un platou, iar sosul se pune in strecuratoare si se paseaza cu o lingura de lemn, apoi se stropeste friptura.
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi
Friptura de miel in vin se serveste cu piure de cartofi si muraturi.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe