Pentru friptura de porc cu ghiveci bulgaresc pulpa de porc se spala, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati.
Pentru friptura de porc cu ghiveci bulgaresc pulpa de porc se spala, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala cu multa apa. Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Rosiile proaspete se curata, se spala si se taie sferturi (cele conserva se taie jumatati). Carnea se aseaza intr-o tava cu 50 g ulei si 50 ml apa si se frige la cuptor. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa; se adauga orezul, continuand inabusirea. Se adauga apa si se fierbe la cuptor intr-un vas acoperit. Cand orezul este aproape fiert, se amesteca cu ghiveci, boia de ardei, sare si piper. Deasupra se pun rosii si se introduc din nou la cuptor 10 minute.
Friptura de porc cu ghiveci bulgaresc se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiO reteta preluata de pe blogul Ginei Bradea.
Rulouri cu scortisoaraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii