Pentru friptura de vita marinata cu vin se taie carnea bucati mai groase si se lasa o zi intr-un bait facut din un pahar apa, un pahar vin, piper, usturoi tocat, foi de dafin, sare.
Pentru friptura de vita marinata cu vin se taie carnea bucati mai groase si se lasa o zi intr-un bait facut din un pahar apa, un pahar vin, piper, usturoi tocat, foi de dafin, sare.
A doua zi se pune ulei de masline intr-o tava, se aseaza carnea si se da la cuptor pentru 2 ore la foc mic, adaugandu-se din cand in cand apa fierbinte. Inainte de a scoate friptura se pune usturoi pisat.
Friptura de vita marinata cu vin se serveste fierbinte, alaturi de piure de cartofi sau orez sau ce garnitura vrea fiecare.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Ciorba ruseascaAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosPentru ca sarbatorita se numeste Anka era musai sa dau si numele tortului tot Anka. La multi ani Anka !
Desert tort AnkaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii