Mancaruri cu carne

Reteta Friptura din carne de pui cu sos de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru friptura din carne de pui cu sos de legume morcovii, telina si patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie felii. Puiul se curata, se trece prin flacara.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de pui - 800 g
   pasta de tomate - 25 g
   morcovi - 50 g
   telina radacina - 50 g
   patrunjel radacina - 50 g
   ulei - 50 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru friptura din carne de pui cu sos de legume morcovii, telina si patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie felii. Puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Puiul se aseaza in tava impreuna cu morcovi, telina radacina, patrunjel radacina, se adauga ulei, 100 ml apa, sare dupa gust si se introduce tava la cuptor pentru a se frige puiul. Dupa ce s-a fript, puiul se scoate separat, se raceste si se portioneaza. Sosul rezultat se paseaza, se adauga pasta de tomate, 400 ml apa fiarta si se mai fierbe 8-10 minute.




Friptura din carne de pui cu sos de legume se serveste calda, cu sos si diferite garnituri.


Incearca si Quiche mexican
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne de pui cu sos de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.