Mancaruri cu carne

Reteta Friptura din piept de porc la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Friptura de ied la cuptor"
 
Friptura din piept de porc la cuptor este o friptura delicioasa si plina de gusturi explozive.

ingrediente

   piept de porc fraged
   cartofi
   carnati proaspeti
   condimente (cimbru
   rozmarin
   sare
   piper
   boia etc.)
   vin alb

mod de preparare

Scoatem carnea tocata din carnati, condimentam pieptul de porc dupa preferinte, taiem cartofii in sferturi, pe lungime si ne apucam sa asamblam: invelim sferturile de cartofi cu umplutura de carnati, pe care le punem apoi pe fasii de piept de porc. Le prindem in scobitori, le asezam in tava "tapetata" cu vin alb si niscaiva boabe de piper, apoi le punem la cuptor, acoperit cu folie, timp de o ora. Dupa o ora scoatem folia si stropim din cand in cand cu sosul din tava. Mai lasam la cuptor pana cand friptura se rumeneste frumos.


Friptura din piept de porc se poate servi cu salata de muraturi si alaturi de un pahar de vin.




Reteta de friptura din piept de porc a fost propusa pe forumul Culinar.ro de little coffee.

Incearca si Friptura din carne de vita cu sos de vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din piept de porc la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.