Mancaruri cu carne

Reteta Friptura surpriza din muschi de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Muschiul se scoate din solutia pentru marinare, se taie felii groase si se lasa pe o farfurie. Se taie svaiterul si slanina in felii egale, soco­t

ingrediente

   1 muschi de caprioara
   200 g svaiter
   200 g slanina afumata
   sare
   1 lingura de unt
   1 pahar de vin alb
   piper boabe
   1 cana de supa

mod de preparare

Muschiul se scoate din solutia pentru marinare, se taie felii groase si se lasa pe o farfurie. Se taie svaiterul si slanina in felii egale, soco­tind cite o felie la doua felii de carne. Se sareaza carnea, se unge fie­care felie cu unt cald» se asaza doua cite doua, iar intre ele se pun felii de svaiter si de slanina si se leaga separat cu ata din bumbac, S3 asaza astfel pregatite in tava de friptura cu o ceasca mare de supa de zarzavat sau de carne, cu boabe de piper si putina sare. Se introduce tava in cuptorul cald si se tine friptura la foc mare o ora, dupa care se intoarce si se adauga vinul. Este gata dupa doua ore, cind friptura se scoate pe un platou, se inlatura atele, se pastreaza forma in care s-a facut si se serveste cu garnitura de legume sote si salata verde.
Alte retete recomandate
Incearca si Plachie de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura surpriza din muschi de caprioara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.