1. Portionam carnea, o frecam cu sare si piper, apoi o tavalim prin faina. 2. Prajim cepele si costita in uleiul incins, scoatem si lasam pina la urma
1. Portionam carnea, o frecam cu sare si piper, apoi o tavalim prin faina.
2. Prajim cepele si costita in uleiul incins, scoatem si lasam pina la urma cand va urma sosul.
3. Acum, tot in oala asta si cu uleiul ce a ramas in ea prajim carnea pe toate partile.
4. Cind carnea este toata prajita, punem usturoiul si felia de lamiie. Lasam numai putin la prajit si adaugam vinul rosu. Punem acum toate mirodenile, Thymianul si Rosmarinul, gemul de coacaze si coniacul.
5. Punem capacul la oala si lasam vreo 50 min la temperatura mica, sa clocoteasca incet. Din cind in cind putem sa punem ceva supa. Eu am pus-o toata, dar treptat.
6. Pasam sosul obtinut prin strecuratoare si lasam sa fiarba pina la consistenta dorita de noi.
7. O potrivim de sare si piper, adaugam ceapa si costita prajita la inceput, amestecam si turnam peste carnea tinuta la cald.
Noi am servit cu cartofi fierti, dar se poate servi si cu varza de Bruxelles.
Reteta Hasenpfeffer a fost propusa de pitt4 pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de iepure gasiti aici:
Friptura de iepure cu legume,
Iepure cu bureti iuti,
Iepure la cuptor si garnitura de toamna
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii