Inima de vitel umpluta pe pat de varza

Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel curatata, se adauga umplutura facuta din carne tocata si orez.

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o inima de vitel
  • 600 g carne tocata
  • 200 g orez
  • o ceapa
  • o lingura de untura
  • sare
  • piper
  • delicat
  • 2 oua
  • boia dulce
  • o legatura de patrunjel si
  • 2 linguri de pasta de tomate.

Mod de preparare

Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel curatata, se adauga umplutura facuta din 600 g carne tocata, 200 g orez, o ceapa tocata si calita intr-o lingura de untura, sare, piper, delicat, 2 oua, boia dulce, apoi o legatura de patrunjel si 2 linguri de pasta de tomate. In ceapa calita in untura, adaugam orezul spalat, carnea tocata, sare, piper, delicat, o lingurita de boia dulce, o legatura de patrunjel tocat marunt, 2 oua, o lingura de pasta de tomate, amestecam totul si dam gust de sare. Inima se curata de zgarciuri si se taie pe dinauntru ca sa putem introduce umplutura de mai sus.
Separat, intr-o cratita, punem o ceapa tocata marunt, un morcov taiat rondele, 2-3 fire de cimbru tocat fin, o lingurita de boia, sare, piper si o lingura de untura. Calim putin zarzavatul, apoi adaugam o varza tocata si trei sau patru rosii taiate felii. Peste varza, punem inima umpluta si invelita in doua sau trei frunze de varza, adaugam doua sau trei cani de apa sau supa de carne, dupa care dam vasul pe plita la foc domol, timp de 3-4 ore.


Inima de vitel umpluta pe pat de varza se serveste cu mamaliga calda si usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
2
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Tort  Dobos
3
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Briose cu afine
4
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Ciorba de salata verde
5
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Parteneri
Desert cozonac Babka
Bucataras.RO

Desert cozonac Babka

"Bunatati pentru Craciun" M-am inspirat de la Mitnita

Desert cozonac Babka
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!