Mancaruri cu carne

Reteta Mancare de pui cu anghinare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Puiul se taie in bucati, care se pun cu o lingura unt si o lingura ulei la inabusit, intr-un vas acoperit. Separat se curata anghinarea si se prepar

ingrediente

   1 pui
   2 linguri unt
   2 linguri ulei
   2 legaturi anghinare
   2-3 cepe
   500 gr ciuperci
   sare

mod de preparare

Puiul se taie in bucati, care se pun cu o lingura unt si o lingura ulei la inabusit, intr-un vas acoperit. Separat se curata anghinarea si se prepara sote. Ciupercile se spala si se pun cu 1 lingura unt intr-un vas acoperit sa fiarba in unt si in zeama pe care o lasa. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, pana devine aurie. Bucatile de pui se asaza pe un platou, se sareaza, se adauga anghinarea sote, ciupercile sarate si ceapa rumenita deasupra.
Se serveste calda.





Alte retete culinare:





Ardei umpluti


Bors de peste


Pastrav la cuptor
Incearca si Praz cu masline si carne de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu anghinare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.