Puiul se taie in bucati, care se pun cu o lingura unt si o lingura ulei la inabusit, intr-un vas acoperit. Separat se curata anghinarea si se prepar
Puiul se taie in bucati, care se pun cu o lingura unt si o lingura ulei la inabusit, intr-un vas acoperit. Separat se curata anghinarea si se prepara sote. Ciupercile se spala si se pun cu 1 lingura unt intr-un vas acoperit sa fiarba in unt si in zeama pe care o lasa. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, pana devine aurie. Bucatile de pui se asaza pe un platou, se sareaza, se adauga anghinarea sote, ciupercile sarate si ceapa rumenita deasupra.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Bors de peste
Pastrav la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu inventăm apa caldă! E doar o rețetă bună pentru un picnic reușit, pentru pus la pachet sau chiar pentru un fel...
Snitel parizian din piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii