Mancaruri cu carne

Reteta Mere cu carne tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde taiat

ingrediente

   300 g carne tocata de porc sau de pasare
   2 – 3 mere Jonathan
   2 oua
   1 chifla
   Patrunjel verde
   Maghiran
   Cimbrisor
   Ulei alimentar pentru prajit

mod de preparare

In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde taiat marunt.





Se potriveste gustul cu sare, maghiran, cinbrisor. Se amesteca bine, se formeaza sul , se pune intava de teflon unsa si se coace la foc mijlociu pana se rumeneste.
Alte mancaruri recomandate:





Vinete maioneza


Ciorba vacuta


Ciorba cartofi
Incearca si Snitel de vitel cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere cu carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.