Se pune friptura la marinat, cu o zi inainte de servire, in amestecul de iaurt in punga sau intr-un recipient etans. La citeva ore se intoarce recipie
mod de preparare
Se pune friptura la marinat, cu o zi inainte de servire, in amestecul de iaurt in punga sau intr-un recipient etans. La citeva ore se intoarce recipientul sau punga.
A doua zi, se pune 1 lingurita de faina in punga pentru cuptor si se scutura bine si se arunca faina ramasa. Se pune friptura si amestecul de iaurt in punga pentru cuptor, se inchide bine si se inteapa in citeva locuri. Se coace la foc mediu (160-180 grade) timp de 3 -3,5 ore. Atentie sa nu se atinga punga de peretii cuptorului. Din cind in cind se inteapa cu o scobititoare punga, daca s-a balonat prea mult si risca sa atinga peretii cuptorului. Cind este gata, friptura trebuie sa fie foarte frageda si rumenita.
Nota: daca pungile sunt mici, puteti folosi mai multe. ( eu asa am facut: am impartit carnea si marinata in doua pungi si le-am pus una langa alta in cuptor in tava.
Se serveste cu o selectie de legume fierte la aburi: morcovi, cartofi noi, dovlecei, conopida
Incearca si Rulada din piept de curcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu iaurt" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe