Mancaruri cu carne

Reteta Musaca de vinete cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa tocata se pune intr-un vas impreuna cu 50 gr unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Intre timp, se trece carnea prin masina de toc

ingrediente

   3 vinete
   750 gg carne de vaca
   2 cepe
   sare
   piper
   unt
   2 oua
   verdeata tocata
   1 pahar bulion de rosii
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Ceapa tocata se pune intr-un vas impreuna cu 50 gr unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Intre timp, se trece carnea prin masina de tocat si se adauga apoi peste ceapa si se acopera bine. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert, pe foc mic. Dupa ce a scazut zeama lasata de carne, se mai lasa pe foc pana se rumeneste putin, apoi se da la parte si se amesteca impreuna cu sarea, piperul, un ou si verdeata tocata. Vinetele se taie felii, se scurg si se prajesc in ulei. Se pune apoi intr-un vas un strat de vinete, unul de carne si se acopera cu un strat de vinete, se toarna deasupra bulionul de rosii si se da la cuptorul incalzit. Cand musacaua este coapta se adauga deasupra un ou batut si se mai lasa la cuptor aproximativ 5 minute.
Se serveste calda.





Alte retete culinare:





Cartofi la cuptor


Mancare de mazare


Friptura de vita la cuptor
Incearca si Inima sote cu piure de gulii
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.