Mancaruri cu carne

Muschi de vaca la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Prepararea muschiului de vaca (ca sa fie mai fraged si gustos) se poate face in doi timpi si anume: se prepara o marinata din 6 linguri ulei, o lingur

ingrediente

   700-800 gr. muschi de vaca
   7 linguri ulei
   1 lingura otet
   sare
   piper
   putin cimbru
   200 gr. smintina
   50 gr. slaninuta

mod de preparare

Prepararea muschiului de vaca (ca sa fie mai fraged si gustos) se poate face in doi timpi si anume: se prepara o marinata din 6 linguri ulei, o lingura otet, sare, piper, cimbru si apa cit sa cuprinda muschiul. Se asaza de seara muschiul in sosul marinat si se lasa pina a doua zi. A doua zi se scoate muschiul, se sterge, se impaneaza cu feliute de slanina si se aseaza intr-o tava cu o lingura ulei. Tava se pune in cuptorul bine incins. Dupa cca 30 minute se adauga o parte din marinata si smintina si se lasa la cuptor in continuare. Cind muschiul este bine patruns si frumos rumenit (cca 30 minute), se scoate de la cuptor, se taie felii si se aseaza pe un platou. Sosul se strecoara si se serveste separat intr-o sosiera.
Incearca si Antricot de vita tirolez
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vaca la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite