Mancaruri cu carne

Reteta Papricas de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie.
Adaugam faina, amestecam repede si acoperim

ingrediente

   1kg pulpa de miel
   3 cepe mijlocii
   1 lingurita cu faina
   2 linguri cu ulei
   1 lingurita cu boia dulce
   1 lingura cu bulion
   sare si piper
Pentru galuste:
   2 oua
   4 lg faina

mod de preparare

Punem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie.


Adaugam faina, amestecam repede si acoperim totul cu apa.


Lasam sa dea intr-un clocot si punem boiaua si bulionul, apoi dam cratita la cuptor.





Pregatim galustele asa:


Separam galbenusurile si batem spuma albusurile cu un praf de sare. Cand abusul e inchegat adaugam galbenusurile si faina in ploaie. Formam gasuleste si le fierbem in apa cu sare.


Cand carnea de miel a fiert adaugam o cana cu apa, lasam sa dea un clocot si punem galustele.
Servim cu iaurt





Alte retete recomandate:





Prajitura Tiramisu


Drob de pui


Miel la cuptor
Incearca si Boeuf bourguignon cu taitei
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.