Mancaruri cu carne

Reteta Parjoale moldovenesti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se spala, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala,se taie felii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se rad fin. Ouale se spal

ingrediente

   carne de vita 0.550kg
   cartofi 0.550kg sau paine alba 0.250kg
   faina 0.150kg
   pesmet 0.250kg
   oua 0.150kg
   usturoi 0.025kg
   patrunjel verde 0.100kg
   ceapa 0.150kg
   untura 0.050kg sau ulei 0.050kg
   piper macinat 0.002kg
   sare 0.025kg

mod de preparare

Carnea se spala, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala,se taie felii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se rad fin. Ouale se spala se dezinfecteaza si se trec prin jet apa rece. Faina si pesmetul se cern. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Daca se foloseste paine se curata de coaja, se inmoaie in apa si se stoarce bine. Ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa si se raceste. Carnea si ceapa se toaca cu masina, se amesteca cu usturoi, patrunjel verde, oua(50gr), cartofi sau paine, sare, piper, se imparte in bucati si se modeleaza in forma de parjoale, folosind faina. Se trec prin ou batut si pesmet.

Preparatul se prezinta pe platou.
Incearca si Friptura de iepure
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite