Mancaruri cu carne

Reteta Perisoare cu sos de smantana cu ceapa si marar

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru perisoare cu sos de smantana cu ceapa si marar treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si painea muiata in apa si bine stoarsa.

ingrediente

   1 kg. de carne ( piept de pasare
   de vitel
   macra sau de porc
   frumos impanata )
   1 ou
   100 g de ceapa
   1 felie de paine
   ulei
   o lingurita de faina.
Pentru sos:
   ulei
   unt sau untura
   1 ceapa rasa
   25 g de faina
   zeama de lamaie sau otet
   100 ml de smantana
   marar verde
   piper
   sare

mod de preparare

Pentru perisoare cu sos de smantana cu ceapa si marar treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si painea muiata in apa si bine stoarsa. Adaugati in tocatura oul intreg sau 2 albusuri ramase, faina, potriviti de sare, puneti piper, patrunjel si marar tocat si omogenizati amestecul cu o lingura. Intr-o cratita, caliti ceapa cu putin ulei, stingeti cu o cana ( ¼ l ) de apa si cand clocoteste din nou, puneti la fiert perisoarele mici, rotunde, date cu putina faina. Lasati-le la foc mic 15 minute sa clocoteasca in vas acoperit . Frecati smantana cu faina, diluati cu putina apa rece si turnati peste sosul din vas. Lasati sa se ingroase potrivit sosul si puneti patrunjel si marar verde.


Incearca si Tocana de oaie cu bere
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu sos de smantana cu ceapa si marar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.