Carnea tocata, ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in doua linguri de ulei de masline. Se adauga chile verde sau conservat taiat marunt, sosul
Carnea tocata, ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in doua linguri de ulei de masline.
Se adauga chile verde sau conservat taiat marunt, sosul de rosii, vinul, stafidele si maslinele taiate felioare, cimbrul, piperul si se lasa la foc mic pana se absoarbe vinul si mancarea are consistenta, cca 20/25 min.
Prima operatie de calire a carnii cu ceapa, usturoiul, ardeiul este foarte importanta si aici puteti rumeni bine ingredientele, deci acordati acestei operatii 15-20 de min.
Se serveste cald cu orez alb fiert in apa cu sare la care se adauga o lingura ulei.
Pofta buna!
Reteta Picadillo a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete de specialitati cubaneze gasiti aici:
Costite la gratar in sos,
Banane in aluat,
Porc cu usturoi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaCu o crusta bine rumenita, fragede in interior, pulpele de pui la cuptor cu mustar sunt o reteta inedita cu un ingredient...
Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor (Reteta Video)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii