Se condimenteaza pieptul de curcan si se frige pe gratar. Sosul gorgonzola se pregateste astfel: se topeste un pic de unt intr-o tigaie, se adauga branza taiata cubulete mici. Cand branza s-a topit, se adauga laptele si smantana. Cand incepe sa fiarba se ia de pe foc si se condimenteaza cu sare si piper negru proaspat macinat.
Cu sosul acesta se stropeste pieptul de curcan.
Pieptul de curcan cu sos gorgonzola s=a servit cu broccoli fiert Pofta buna! Reteta Piept de curcan cu sos gorgonzola a fost propusa de puskin pe forum culinar.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe