Mancaruri cu carne

Pilaf de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert carnea de pasare cu apa rece si sare si cind incepe sa clocoteasca, se lasa sa fiarba la un foc incet. In timpul fierberii se pune za

ingrediente

   150 gr. carne de pasare (gaina)
   70 gr. orez
   1 buc. morcov
   1 buc. radacina patrunjel
   1/2 buc. telina
   10 gr. unt
   sare
   verdeata
   2-3 felii de sfecla coapta

mod de preparare

Se pune la fiert carnea de pasare cu apa rece si sare si cind incepe sa clocoteasca, se lasa sa fiarba la un foc incet. In timpul fierberii se pune zarzavatul curatat, spalat, taiat sferturi, cu care se lasa sa fiarba pina se fragezeste. Orezul se curata, se spala si se toarna in supa.
Se serveste cu untul, verdeata, zarzavatul taiat cuburi si sfecla rosie coapta
Incearca si Snitel de porc picant cu mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite