Mancaruri cu carne

Reteta Praz cu carne simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru praz cu carne se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el singur miros tare. Se curata prazul.

ingrediente

   600 g carne
   2 legaturi praz
   1 lingura untura
   1 lingura bulion
   1 bucatica zahar
   sare.

mod de preparare

Pentru praz cu carne se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el singur miros tare. Se curata prazul. Se taie in bucati potrivite. Se prajeste usor intr-o tigaie cu putina untura. Se pune peste carne numai cand aceasta este fragezita. Prazul fierbe foarte repede, si daca sta prea mult la foc, se sfarama. Se adauga bulion de rosii si o bucatica de zahar. Se gusta de sare. Se da la cuptor. Mancarea este buna mai scazuta.


Prazul cu carne este delicios cald.

Incearca si Friptura de porc cu ierburi aromate
Daca ti-a placut reteta noastra "Praz cu carne simplu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.